• Naujiena
Apsauginė veido kaukė su SILVER PLIUS apdaila 1 vnt, daugkartinė
  • Apsauginė veido kaukė su SILVER PLIUS apdaila 1 vnt, daugkartinė
  • Apsauginė veido kaukė su SILVER PLIUS apdaila 1 vnt, daugkartinė
Apsauginė veido kaukė su SILVER PLIUS apdaila 1 vnt, daugkartinė Apsauginė veido kaukė su SILVER PLIUS apdaila 1 vnt, daugkartinė

Pagrindinis

Apsauginė veido kaukė su SILVER PLIUS apdaila 1 vnt, daugkartinė

Prekės kodas: EM2228
Prekės ženklas: Dressed in Green
3,99 €
Spalva
Kiekis

Aprašymas

Šios naujosios mūsų kaukės yra dar geresnės, nes, be tinkamų medžiagų tiek vidiniame, tiek išoriniame sluoksnyje, jos dar turi ir NOSIES SPAUSTUKĄ BEI KIŠENĖLĘ FILTRUI ĮSIDĖTI. Galimybė reguliuoti nosies linkį individualiai daro kaukę dar saugesnę, nes tiek visuomenės sveikatos specialistai, tiek gydytojai sako, kad esminė kaukės funkcija – kuo geriau apspausti veidą. Žinome, kad nosies spaustukas ypač vertingas ir žmonėms, nešiojantiems akinius, – jei nosis apspaudžiama, iškvepiami garai nekyla ir akiniai nerasoja ar bent rasoja ženkliai mažiau. Kišenėlę filtrui taip pat pridėjome atliepdami į klientų prašymus. Kišenėle vadiname ertmę, kurią palikome tarp pirmo ir antro sluoksnio. Į tą ertmę kiekvienas pagal savo individualias galimybes dar gali įsidėti papildomos filtruojančios medžiagos. Tie, kam pakanka mūsų siūlomų dviejų sluoksnių, skirtumo nešiodami naująją kaukę nepajus.

- Kaukių vidinėje pusėje naudojame poliesterį, kuris yra apdorotas sidabro jonų apdaila. Tokia medžiaga itin gerai praleidžia iškvepiamus garus. Dėl šios priežasties prie veido visada turėsite sausą kaukę.
- Kaukės išorinėje pusėje naudojame medvilnę. Medvilnės sluoksnis sugeria drėgmę ir turi puikias filtravimo savybes. Drėgmę, kurią išgarina pirmo sluoksnio poliesteris, sugeria viršutinis kaukės sluoksnis iš medvilnės. Tokiu būdu drėgmė prie kūno neužsilaiko.
- Medvilnės ar viskozės vidinėje gaminio pusėje nenaudojame, nes taip būtų pažeidžiamas gaminio funkcionalumas - nei medvilnė, nei viskozė neišgarina drėgmės taip kaip tai padaro poliesteris. Medvilnė ir viskozė - drėgmę kaupiančios, o ne praleidžiančios medžiagos.
- Polipropileno savo gaminiuose nenaudojame. Ši medžiaga skirta drėgmei nuvesti, o ne sukaupti. Taigi polipropileno filtravimo savybės yra daug prastesnės nei medvilnės.
- Išorinei kaukės pusei nėra tinkama ir viskozė, kuri yra labai neatspari trinčiai (pumpuruojasi). Tokios kaukės jau po pirmo plovimo atrodytų prastai.

▲ KAS YRA SILVERPLUS® TECHNOLOGIJA? ▲

- Kaukių apdailoje naudojama SilverPlus® - unikali technologija, kuri stabdo kvapą sukeliančių bakterijų dauginimąsi, palaiko higieną ir švarą ilgesnį laiką dėl joje naudojamų sidabro jonų.
- Sidabro jonų apdaila bus veiksminga tiek, kiek bus dėvimas ir pats gaminys.
- Bios Technologies gamintojas sako, kad apsauga pilnai veikia nuo 30 iki 50 skalbimų. Po tokio kiekio skalbimų veiksmingumas neišnyksta, tačiau pradeda silpnėti.

▲ KAIP PRIŽIŪRĖTI IR NAUDOTI KAUKES? ▲

- Mūsų apsaugines kaukes galite plauti: rankomis šiltame vandenyje ir skalbimo mašinoje - ne aukštesnėje kaip 40 laipsnių temperatūroje.
- Skalbkite su panašios spalvos gaminiais. Deja, kaip ir visi medžiaginiai daiktai, skalbimo metu kaukės gali dažyti. Taip pat nereikėtų naudoti minkštiklių.
- Mūsų apsauginės kaukės yra vieno dydžio, tačiau puikiai tinka ir mažiems veidukams. Galite reguliuoti elastinės gumos auseles užtvirtinant jų ilgį paprastu mazgeliu.
-Šias kaukes galima lyginti, geriausia garais.

❗️DĖMESIO. Dėl higieninės ir epidemiologinės saugos veido kaukės nėra keičiamos ar grąžinamos.

Klientų atsiliepimai
Ar pirkote šią prekę? Palikite atsiliepima!
Rašyti atsiliepimą
El. paštas
Atsiliepimas

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Norėdami gauti informacijos apie naujus produktus ir akcijas, užsiprenumeruokite naujienlaiškį